NEIL HARBISSON

SERVEIS

CONFERÈNCIES

ACTUACIONS

ART

COMISSIONAT

TALLERS

 
 

PROJECTES DESTACATS

“Només volia aprofitar aquesta oportunitat per expressar el nostre agraïment per la presentació d'en Neil i per la seva activa participació durant el Digital2018 d'aquest any. El feedback rebut ha estat excepcional! Sens dubte una peça fonamental per a l'èxit general de tot l'esdeveniment.”

DIGITAL2018

Colònia, Novembre 2018

“Va ser un gran honor per a nosaltres conèixer en Neil en persona i escoltar les seves històries a Seül. Hem rebut molts comentaris dels participants que van assistir a l'esdeveniment i tots van esmentar que la seva xerrada va ser increïble. El nostre més sincer agraïment per la vostra participació al MBN Y Forum.”

MBN Y FORUM

Seül, Febrer 2018

“El discurs d'en Neil ha estat sorprenent i l'audiència ha respost de manera extraordinària. La conferència va ser estimulant, molt inspiradora, amb idees profundes i gran sentit de l'humor.”

EUROPEAN TREND DAY

Zurich, Març 2018

“Ens agradaria agraïr la vostra excel·lent cooperació. Va ser un gran plaer rebre a la Moon a Viena, quina magnífica actuació, gràcies!.”

VIENNA ART WEEK

Viena, Novembre 2017

“La presentació de la Moon ha mostrat vívidament el que ens depara el futur. La seva impressionant introducció al ciborgisme, la seva relació amb la natura i altres éssers vius i les possibilitats que l'extensió dels nostres sentits té per al futur de la humanitat, ens ha inspirat a tots. Hem rebut comentaris molt positius per part dels nostres assistents.”

CAMPUS KRONBERG GESPRAECHE

Frankfurt, Febrer 2018

Gràcies de nou per ajudar-nos a que l’inaugural Future Port Prague 2017 fos tot un èxit! En Neil és una persona realment interessant i la seva història va ressonar amb molts al festival. També va captar l’atenció dels medis Txecs de manera notable.”

FUTURE PORT PRAGUE

Praga, Septembre 2017

FEEDBACK

Moon Ribas és una artista avantguardista i activista cíborg catalana, més coneguda per haver desenvolupat el Sentit Sísmic, un sensor sísmic online que tenia implantat en els seus peus que li permetia percebre terratrèmols arreu del planeta a través de vibracions en temps real. Per tal de compartir la seva experiència, Ribas traslladava el seu nou sentit a l'escenari traduint els terratrèmols a so en la seva peça 'Percussió Sísmica'; o a dansa, en la seva peça 'Waiting For Earthquakes'. En les seves actuacions la Terra és la compositora o coreògrafa; i Ribas, la intèrpret.

 

El sentit sísmic també li permetia percebre llunatrèmols, l'activitat sísmica de la lluna. Ribas creu que estenent els nostres sentits per percebre l'espai exterior podem convertir-nos en senstronautes. Aquest nou sentit li permetia estar físicament a la Terra mentre els seus peus estaven a la lluna pel que, en certa forma, es trobava a la Terra i a l'espai al mateix temps.

Des de l'any 2007, l’artista ha estat experimentant amb la unió entre la tecnologia i el seu cos per explorar els límits de la percepció i experimentar amb el moviment d'una manera més profunda. Algunes de les seves investigacions anteriors inclouen el Sistema de Comunicació Transdental, la Percepció 360º i el Speedborg.

 

L’any 2010 va co-fundar Cyborg Foundation, una organització internacional que té com a objectiu ajudar a la gent a convertir-se en cíborg, defensar el dret dels cíborgs i promoure l'art cíborg. L’any 2017 va co-fundar Transpecies Society, una associació que dóna veu a les persones amb identitats no-humanes, defensa el dret a l'auto-disseny i ofereix la creació de nous sentits i nous òrgans en comunitat.

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Neil Harbisson és un artista contemporani i activista cíborg català, nascut a Anglaterra, més conegut per haver implantat una antena al seu crani i per haver estat reconegut com a cíborg de forma oficial per un govern.

 

L'antena li permet percebre els colors visibles i invisibles, incloent infrarojos i ultraviolats, a través de vibracions audibles produïdes al seu crani, així com rebre colors de l'espai, imatges, vídeos, música o trucades telefòniques que s’envien directament al seu cap a través de connexió a internet.

 

L'artista s'identifica a si mateix com a cíborg; sent que ell mateix és tecnologia, i també com a transpècie; ja no se sent 100% humà. La seva obra artística investiga la identitat, la percepció humana, la connexió entre la vista i el so i l'ús de l'expressió artística a través de nous inputs sensorials.

 

L'any 2010 va co-fundar Cyborg Foundation amb l’artista Moon Ribas, una organització internacional que té com a objectiu ajudar els éssers humans a convertir-se en cíborgs, defensar els drets dels cíborgs i promoure l'art cíborg. L’any 2017 va co-fundar Transpecies Society, una associació que dóna veu a les persones amb identitats no-humanes, defensa el dret a l'auto-disseny i ofereix la creació de nous sentits i nous òrgans en comunitat.

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

MOON RIBAS

 
 

COBERTURA MEDIÀTICA

Per a consultes mediàtiques i de contractació pots utilitzar el formulari o contactar per email amb la Mariana Viada al hello@cyborgarts.com.

 

CONTACTE

©2020  by Cyborg Arts Limited | Registered office: 86-90 Paul Street, London EC2A 4NE, England | Registered number: 9779959 | +INFO: www.cyborgfoundation.com